Gæstebog - Sørens Rejser

Gæstebog 2010


Anmeld din rejse Flere anmeldelser:


25. december 2010
Østrig - Westendorf
lottelaugesen

Hej Sørens Rejser
Mandag d 13 sep kl 9.00 kørte vi fra Lillehøj og mod grænsen. Ved middags tid var vi ved grænsen hvor vi fik handlet lidt ind til turen. Vidre og fik lidt frokost at spise. Mandag eftermiddag kl 17.30 ankom vi til feriehotellet hvor vi skal bo. Feriehotellet hed Hartsmans hotel. Vi fik nøgler udleveret til vores værelser; så var den dag gået. Tirsdag morgen kl 8.00 var der morgenmad, og så gik turen til Hamborg Storcenter hvor vi fik lov til at ose rundt og kigge på forskellige ting. Onsdag morgen kl.8.00 var der morgenmad, og så gik turen til Heidepark, hvor vi kunne forlystre os i mange forskellige ting og prøve forskellige aktiviter. Torsdag formiddag gik turen til Lubeck hvor vi så store skibe og kom på ose-tur inde i Lubeck by. Fredag morgen kl 7.00 var der morgenmad inden turen gik hjem danmark.
Stor tak til vores søde chauffør Flemmning for en rigtig god tur. Det er ikke sidste gang. Vi tager der ned igen, og så vil vi gerne have Flemmning til at køre igen med os. Mange feriehilsner fra os alle der var med på ferieturen til Wietzendorf.
Aktivitesttilbuddene ved Søerne vh Lotte Laugesen
14. december 2010
Anne og Henning Pedersen
Tak for en rigtig god tur til København.
Det var godt et godt arrangement. Tid til at se på byen på egen hånd.
God tid til at besøge Tivoli. Et godt sted at spise aftensmad. Super godt Mamma Mia Show.
Selvom det var vintervejr med sne og is på vejene, gik busturen godt med en god chauffør i Jan.
Tak for det.
13. december 2010
Julehygge i grænselandet
Bente & Steen
Vi takker for en dejlig juletur, med Leif som chauffør og Jørgen som ved alt der er værd at vide. Vi havde en helt viunderlig dejlig tid i Wernigerode, en super hyggelig juleby, vel nok en af de mest hyggelige og romantiske julebyer vi har set, og vi har set en del. Det er jo bare smadder hyggeligt at være ude at køre med sørens busser, vi forbereder os allerede på en ny juletur i 2011
som selvfølgelig bliver med jer.
15. oktober 2010
Musikfestival Østrig
Sonja Nordmark Knudsen
Tak for en god og veltilrettelagt tur til Ellmau, vi havde en god og sikker chauffør i Jan, en utrolig vidende guide i Jørgen Dam (eller var det Pyt)hvad han ikke ved om Tyskland og Østrig er ikke værd at vide,
fantastisk,og Anders kan vi slet ikke undvære. Hotel Kaiser i Tirol hører til een af de bedste, fine forhold (synd vi ikke havde tid til at udnytte det altsammen)virklig sød og flink betjening, og så lå hotellet i de dejligste, rolige og landlige omgivelser.Nu har jeg nævnt alt andet end noget om musik,men det var også en stor oplevelse. 4000 mennesker i eet stort telt fra 10-12 forsk.lande i Europa hver aften, 3 aftener itræk, 87 busser ankom til koncerterne og så var der 3 topnavne som solister hver aften, hele arrangementet var så godt tilrettelagt.
Jeg glæder mig til næste tur !
Sonja Nordmark Knudsen
06. oktober 2010
Musikfestival Østrig
Ulla og Tommy

Vi vil gerne takke for en dejlig tur til Musikfestival i Østrig ikke et sekund var der kedeligt da vores guide Jørgen (pyt)fortalte store dele af turen og det var rigtig intersant at høre om de ting. alt var rigtig godt planlagt med udflugter mm Hotel Kaiser in Tyrol var super lige til et 12 tal med kryds og slange også en tak til Anders og vores chauffør Jan med god kørsel.Mange tak endnu engang.
06. oktober 2010
Musikfestival Østrig
Birgit og Holger Søbye
Vi har lige været med på musiktur til Østrig,og har haft en rigtig god tur.En tur hvor alt bare har været i orden,fra vi kom i bussen.Jan til at kører.Jørgen til at fortælle og holde styr på tidspunkter.Og Anders der bare er klar så snart, vi mangler noget.Gode hoteller både i Tyskland ogØstrig.En tur vi varmt kan anbefale andre at tage med på.
28. september 2010
Italien - Lago Maggiore
kirsten Tougaard
Ida jensen og jeg har lige deltaget i alletiders tur (jomfruturen til lago maggiore ) et pragtfuld sted , vi boede godt, et pænt hotel tæt på de gamle gader og torve med severing ,500m ned til promenaden ved søen
,nogle skønne udflugter ,vi fik også brugt vores ben ,der var en del stigning og godt med trapper ,men det var skønt ,vi var kørende i en helt ny bus, det var jo også et flot plus ,så havde vi Jan som chauffør ,det kan vi ikke få bedre, rolig glidende kørsel og altid afsted til tiden ,jeg må også rose Kirsten som rejseleder alt klappede ,det var jo trods alt første gang de var der,det er ikke første gang vi rejser med (Sørens)og bliver heller ikke sidste ,men denne tur var alle tiders ,måske også fordi det var 9 dage ,der var tid på stedet ,vi skal jo regne med turen og overnatning i Tyskland
med venlig hilsen tak for en god tur til Kirsten Jan fra Ida Jensen
--KIrsten Tougaard
28. september 2010
Italien - Lago Maggiore
Hanne M. Skov
Turen til Italiens skønneste sø Lago Maggiore var særdeles godt tilrettelagt og gennemført.
Venlig og imødekommende personale ved bestill.
Hurtig ekspedition. Præcis afhentning.Behagelig kørsel, med passende pauser.
Overnatninger på gode hoteller i hyggelige små byer,væk fra motorvejens hektiske trafik.
STRESA = STRESS-A, prototypen på en idyllisk Italiensk ferieby, med en flot stranpromenade, med viftende palmer,springvand,blomster og små hyggelige restauranter.Store mondæne hoteller.
I centrum snævre gader spækket med så butikker hoteller og fortvscafe'er,ingen biler.Hotel MODERNO,var med gårdhave,dejlige værelser, rengøring hver dag,god mad og venlig betjening.
Udflugterne og tid på egen hånd var fint afstemt
Kirsten og Jan skal begge ha' mindst ***** for deres hjælpsomme, venlige måde at skabe en dejlig afslappede atmosfære under hele turen. Mvh.H.S.
04. september 2010
Anna og Poul Verner
Tak til Sørens Rejser for en god og tilrettelagt tur , Tak til vores gode chauffør Leif for go kørsel og sjove bemærkninger under hele turen.
Et dejligt hotel med hygge og go mad. Vi fik set en masse og hørt en masse om diverse øer , det gjorde at vi fik en dejlig ferie.
29. august 2010
Harzen
Lissi og Edmund
Vi var med på turen til Harzen 8. - 12. august. og vi vil gerne sige tusind tak til Henning og Rigmor for en rigtig god og veltilrettelagt tur.
Tak for sjove historier og godt humør. De forstår at få gæsterne til at føle sig godt tilpas.
Vi vil gerne med til vinfest i Rüdesheim i 2011, og det ville da være rigtig dejligt, om Henning og Rigmor også er med på denne tur.
22. august 2010
Bornholm
Karen & Finn Jørgensen
Til Sørens Rejser!
Tusind tak for en dejlig tur til Bornholm med Henning Hansen som chauffør.
Med venlig hilsen
Karen og Finn
16. august 2010
Harzen
Lissi & Benny
Vil lige sige tak for en god tur til harzen,alt var i orden,og stor tak til vores dygtige chauffør henning og rigmor som gjorde alt for at vi skulle have det godt. Næste år skal vi med jer til vinfest i Rudesheim igen. Vi kunne ønske os at vi var heldige at det var Henning og Rigmor igen. Venlig hilsen Lissi & Benny.
06. august 2010
Cirkusrevyen 2021
Asta og Villy Nielsen
Stor tak til Sørens Rejser for en dejlig tur til Cirkusrevyen. Vi havde en rigtig behagelig chauf
før Jens, boede på et dejligt hotel"Absalon",og alletiders morgenbuffet. Tak for en dejlig oplevelse. Glæder os til 11/9 2010 da vi skal til Bornholm.
03. august 2010
Bornholm
bente og freddy graff
Til alle jer der var med til at gøre turen til Bornholm til en fantastisk god oplevelse, sender vi de bedste hilsner.
En særlig hilsen og tak til Grete og Søren for den måde i hyggede om os.Hilsen Bente og Freddy
31. juli 2010
Norge - Vestlandet
Olga Knudsen
Vi var på en 5 dages busrejse til Sjusjøen i Norge. Vi boede godt på Hotel Rustad, med god betjening, der var smukke lokaler og dejlige værelser, og omgivet af smuk natur. Vi var på interessante udflugter, især turen til Peer Gynt vejen vil jeg fremhæve. Vi kørte gennem ægte norsk højfjelds natur. Med Jan Königsberg som chauffør og Kristine Lundberg som rejseleder, var vi i de bedste hænder. Anders skænkede kaffe og hjalp med praktiske ting, det var altsammen rigtigt dejligt.
Kære rejsekammerat. På hjemvejen i nærheden af den svenske grænse, holdt vi frokostpause. På vej over til cafeteriet, havde jeg er uheld og faldt over en kantsten. Jeg blev straks hjulpet op i bussen og blev genstand for meget omsorg. Da vi kom til Gøteborg blev jeg med meget besvær hjulpet over på færgen. Stor til til læreren og alle som hjalp. Chauffør Jan håndterede situationen help fantastisk - stor tak til ham. Det viste sig at være noget værre end jeg havde troet. Da vi kom til Viborg blev jeg hentet af min svoger, som kørte direkte på skadestuen, hvor jeg fik at vide, at der var brud på lårben og hofte. Jeg blev indlagt og allerede dagen efter uheldet fik jeg en ny hofte. Nu er jeg hjemme i min lejlighed, og jeg klarer mig fint med hjælp fra min søster og svoger. Jeg tror, jeg bliver helt rask, så vi mødes helt sikkert igen hos Sørens Rejser. Tusind tak alle sammen! Olga Knudsen, Vestervangsvej 71 st. 8, Viborg.
29. juli 2010
Tyskland på kryds og tværs
Kirsten og Leif Kjeldsen
Vi vil gerne takke for en dejlig tur med Rigmor og Henning. Det var en fin tur hvor vi bl.andet lærte at man kan spise ærter med et skohorn.
Vi oplevede og så meget, og alt var veltilrettelagt og i orden.
Vi er klar til næste tur med Sørens Rejser
27. juli 2010
Prag
Vera og Jens Kjær - Randers
En gang til ----
en god tur med Sørens rejser.
Vi siger tak til vores chauffør Leif, vores guide Erik samt Lissi der serverede for os.
Leif kører gerne en anden vej, både op af "bakker" og ned i dale, for at vi kan se andet end "STAU" - og Erik fortæller lystigt om det vi kører forbi.
Leif er også god til en "spøg".(maske i regnvejr) og med paraply.
Prag er en meget skøn by- så alt i alt en god og interessant tur med rundture der bare siger "spar to".
Stor tak til de andre glade medrejsende.
Med venlig hilsen Vera og Jens
25. juli 2010
Trollhättan
Dorrit og Erling, Frederiks.
Tak for en god tur til Trollhættan,flot at se vandet fosse ud, flot tur derop over Tjørn m.v,
God forplejning på skibet både op og hjem, Tak til chaufføren Henning for god kørsel, og tak til Søren for god guiden. Tak og god sommer.
21. juli 2010
Bodensøen
Kirsten og Inger Silkeborg
vil gerne takke jer for en rigtig god tur til Bodensøen'Dejlig Hotel og overnatninger på turen ned og Hjem Så en stor tak til Jørgen og Leif de får topplasering hilsen også til vores medrejsende næste sommer bliver
Gardasøen PS.fØRST GANG JEG SKRIVER på computer.
20. juli 2010
Tyskland på kryds og tværs
Asta og Karl Bentzen
Tak for en rigtig dejlig tur. Tak til Rigmor og Henning fordi de gjorde deres til at alt bare var i orden. Og tak til alle deltagerne for dejligt og muntert selskab.
venlig hilsen Asta og Karl
Lerretvej 6 Nr.Snede
18. juli 2010
Norge - Vestlandet
Bent Jensen
Lige for at sige tak for en god og fin rejse til Norge fra 11/7 - 15/7 - 10. Jeg tror jeg har alle 37 tilslutninger når jeg siger vi hyggede os med en ny bus en dejlig chauffør, samt en venlig og veltalende guide, Kristine.
Sådanne mennesker er ikke en selvfølge i dagens danmsrk, håber også firmaet sætter pris på sådanne loyale medarbejdere.
Hils Jan og Kristine ved lejlighed, og sig tak for en god tur, fra Eva og Bent Jensen Gråmejsevej 103 Viborg.
15. juli 2010
Bodensøen
Kalle og Ina, Silkeborg
Endnu en gang har vi haft en rigtig god ferie med Sørens Rejser.
Denne gang til Bodensøen, en virkelig smuk oplevelse. Tak til Leif, vores chauffør for god kørsel, vittige indfald og godt humør.Selv lange toiletkøer kan Leif få styr på.Vores guide Jørgen har vi også kun ros til.Tak for gode rejsefæller, håber vi mødes en anden gang.God sommer til alle.
13. juli 2010
Tyskland på kryds og tværs
Gudrun og Søren Jakobsen
De to sjællændere vil gerne sige tusind tak til Sørens Rejser for en dejlig og uforglemmelig tur.
En særlig tak til guide-chauffør Rigmor og Henning og alle de andre gæster der var med til at gøre turen sjov, oplevelsesrig og meget mere.
Vi er klar til,at tage af sted igen, selv om vi skal køre til Jylland først (300 km), vil vi foretrække at køre med Sørens Rejser. Mange hilsner og tanker
Gudrun og Søren
Højsgårdsvej 16
3390 Hundested
12. juli 2010
Nordkap
Bente og Svend Aage
Vi vil også gerne blande os i koret af tilfredse rejsende med Sørens Rejser til Nordkaå fra den 11. juni og 14 herlige dage frem.
Med Leif som sikker "styrmand" og den alvidende Eva som en særdeles kompetent "kaptajn" blev vores forventninger til turen til fulde opfyldt.
Der blev hele tiden sørget for, at vi havde det godt, og på de dage hvor vi var langt fra frokostmuligheder sørgede de to for, at købe ind til picnic, så vi kunne nyde en dejlig frokost i den friske herlig rene luft til en billig penge - se det kalder vi service i topklasse.
Vi glæder os til næste tur med Sørens Rejser, hvor vi forhåbentlig møder Leif og Eva igen.
Bente og Svend Aage, Højbjerg
08. juli 2010
Nordkap
Annalise &Holger Søndergaard
Vi vil gerne sige tak til Sørens rejser for en fantastisk og oplevelsesrig tur til Nordkap.En stor tak til Jan og Leif for deres gode kørsel og Eva for hendes store viden,de gjorde alt for at vi fik en stor oplevelse. Også tak til alle vore flinke og rare rejsevenner.
Hilsen Annalise og Holger Løvel
08. juli 2010
Samsø
alex sønderup
Vi vil gerne sige tak til sørens rejse for en dejlig og vellykket tur til samsø d.7-7-10.
Vihavde en super dygtig guide på turen, og ikke mindst vore dygtig chauffør til jens,En super
flot dag med pragtfuld solskinsvejr.Det er en uforglemmelig dag, endnu engang tak til sørens
rejse, det er ikke sidste gang vi rejser med jer.
med venlig hilsen
Egon Østrup og Alex Sønderup Viborg
08. juli 2010
Nordkap
Clara thygesen Kristensen
Vi var på en meget oplevelsesrig tur til Nordkapp det er svært at beskrive, det skal prøves. Vi så ikke midnatssolen, men oplevelsen af at være der var meget stor. Og polarcirklen det er helt specielt først i Findland på vej op dernæst i Norge på vej hjem. Lofoten er også noget for sig --- utroligt flot og vi så mange Rener og en enkelt Elg. Meget flot tur fra 11.06.10 til 24.06.10 med en flink og behagelig rejseleder Eva og ikke mindst vores chauffør Leif. Et par herlige mennesker. Tak for turen.
08. juli 2010
Østrig - Zillertal
Jens Jensen Kjær
Vi får lyst til at sige Tak for de mange gode ture vi har haft (og får) med jeres selskab. Ikke mindst den sidste tur vi havde der gik til Zell am Ziller.
Hilsen til alle - både kontor, Chauffører, Guider og alle andre der kan være involveret.
Venlig hilsen fra
Vera og Jens Kjær
Glentevej 9
8930 Randers NØ.
PS. Nu glæder vi os til turen til Prag den 190710
08. juli 2010
Østrig - Zillertal
Vera og Jens Kjær
Igen - igen - igen---
Endnu en god tur med Sørens rejser.
Stor tak til vores Chauffør Leif for hans sikker kørsel, og til Guiden Jørgen Dam for hans altid
gode oplysninnger, og deres store arbejde for at vi kunne få en så god tur, også tak til de andre
gæster der var med.
07. juli 2010
Italien - Gardasøen
Frida og Leo Nielsen.
Vi vil gerne endnu engang sige Sørens rejser tak for en fantastisk tilrettelagt tur, ligeså Jeres valg af personale, Jan er fabelagtig med at guide rundt i Italien, styre en bus volder ham ikke kvaler uanset om der er plads eller ej, komme med nogle gode vitser er der jo også plads til, hjælpe os rundt hvor vi ikke er kendt, finde nogle gode spisesteder vi kan bare følge med, sådan bliver en tur oplevelsesrig, guiden Jørgen Birkedal var meget inde i historie, han kunne også komme med en vits ind imellem så vi kedede os ikke, opleve Gardasøen for første gang er et hel eventyr, ligesom man traf dansk guldsmed i Limone, det animerede jo til et køb, vi vil ønske Sørens rejser en god sommer, mvh Frida og LEO.
06. juli 2010
Østrig - Zillertal
Inger & Jørn Rasmussen
Efter nogle år genså vi bjergene i Tyrol og det var helt fantastisk....ja,næsten rørende,som at komme hjem.-Tak til Leif for sikker og rolig kørsel....og Jørgen for god orientering om forholdene i Tyrol.
Stor tak til jer begge to for en hel vidunderlig uge.
Hilsen Jørn (manden i døren) & Inger fra Ans
02. juli 2010
Nordkap
Annelise og Jørn Rohmann
Hermed tak for en skøn og oplevelsesrig tur. Ikke mindst takket være Eva som fortalte os en masse undervejs samt Leif som kørte helt eminent godt.
Mange hilsner fra
Annelise og Jørn
30. juni 2010
Nordkap
Lisbeth og Gert
så har vi været på en ny tur med sørens rejser denne gang til nordkap det var en rigtig stor oplevelse en rigtig flot tur 14 dage med mange gode oplevelser en rigtig stor tak til eva og leif for deres store engagement de gjorde turen til noget særligt mange hilsner fra lisbeth og gert i sunds nu vil vi glæde os til næste tur
17. juni 2010
Østrig - Zillertal
Kaj og Gurli Margrethe
Tak for en skide god tur til Østrig!
Super bus, med en dygtig chauffør og rejseleder. Hotellet var også godt, dog ingen nutella til morgenmaden :(
Vi glæder os til næste rejse med jer til Østrig.
mvh Gurli M og Kaj
09. juni 2010
København - NYHED!
Jonna og Viggo Leth Pedersen
Så er vi vel hjemme igen, efter en rigtig god tur, til Zell am See.
Vi har lyst til, at takke endnu engang, Else og Jan for en dejlig uge. Else er rolig og venlig, og får det hele til at fungere, samt hun er en god fortæller, om alt mulig, hvad vi ser på turen.
Jan er god til at bakse bussen rundt, men han var lige ved, at koge lidt over, da hans bus blev lukket inde af en fræk tysk bus. Men vi nåede det hele, og han er en rigtig god chauffør
Vi så en masse dejlige kunstner, og hørte en masse god musik.
Tak for turen, vi håber, at komme med på endnu en tur, inden så længe
Venlig hilsen
Jonna og Viggo Leth Pedersen
Elgårdsminde 102
08. juni 2010
København - NYHED!
Birthe Willemann
Vi var 4 piger torsdag den 20.05. med jeres chauffør - jeg tror han hed Jan -til København hos Mary og Frederik. Det var en fantastisk tur - og jeres chauffør var rigtig serviceminded - og fortalte undervejs om det vi kørte forbi - og vi fik også rundvisninger i København. Hvis vi igen skal på bustur - og alle jeres chauffører er som Jan - så er vi kunder igen.
Tak for en god dag.
Vh Birthe
30. maj 2010
København - NYHED!
Inga Jensen
Vores første bus tur med Sørens rejser, en utrolig dejlig oplevelse, en veloplagt chauffør Leif og han havde mange historier og vits i ærmet.
Og da vi kom ind på Amalienborg i palæet var der også angeret at vi lige fik en lille snak med prinsesse Mary, om det var tilfældigt skal jeg ikke kunne sige, men hun var der lige pludselig :0).så den tur glemmer vi ikke lige forløbig, og det er ikke den sidste tur med Sørens Rejser.
Hilsen Inga Jensen.
20. maj 2010
Toscana
Carl E. Guldhammer Schmidt
Toscana 8.maj – 16. maj 2010
Vi havde en dejlig tur til Toscana med Jens som chauffør og Eva som rejseleder.
Alle tiders tur (selvom vejrguderne ikke var os venskabelige stemt) – udflugterne godt tilrettelagte.
En stor tak til vores chauffør JENS for god og sikker kørsel.
Også tak til vores piberygende rejseleder EVA – en rejseleder som har sat sig ind i landes og egnes historie, og samtidig har hun evnen til at fortælle os det på en interessant og spændende måde.
Vi siger tak for turen.
Lilian og Finn Byrgesen
Lis og Carl Guldhammer Schmidt
09. maj 2010
Østrig - Zell am See
Susanne og Erling Rasmussen
Tak for en dejlig tur til København hvor alt var vel tilrettelagt fra start til slut. En særlig tak til vores chauffør og guide, Jan, som med sin uovertrufne kørsel og fortælleevne krydret med en god gang humor, gjorde turen til en uforglemlig oplevelse.
07. maj 2010
Royaltur anno 2011
Hanne skov
Min veninde og jeg havde en fantastisk spændense tur til Kbh. Ikke mindst p.g.a. en særdeles veloplagt blæksprutte ved navn ERLING. Fra vi stod på kl. 9.oo til vi stod af 12 ti. senere, var hans service-guidning-gode humør og vitser, helt i top
Det bliver ikke sidste gang vi rejser med Jer.

Mvh.Hanne Skov
24. april 2010
Holland
Vera og Jens Kjær
Ja okay godt så, ja det skete igen....
Vi siger tak for en rigtig god tur til det
blomsterdækkede Holland.
Og hvilket hotel, det var meget særpræget med alle deres antikviteter og andre firnurligheder. En særlig tak til vores chauffør Jens og vores Guide Jørgen for deres altid gode humør.
Vi ses den 270610 hvor vi skal til Zillertal
vi glæder os.
med venlig hilsen Vera og Jens
17. april 2010
Berlin
Birthe Møller Nielsen
Tak for en rigtig god tur med perfekt kørsel og service.
Venlig hilsen
Birthe Møller Nielsen
14. april 2010
Wellness Polen - Kolobrzeg
Marianne Alnor
Hejsa deroppe.
Tusind tak for en skøn tur - lige fra vi stod på bussen til vi var hjemme igen har mine to søstre og jeg nydt turen - der blev hygget grinet og så fik vi alle 3 en rigtig oplevelse i form af behandlinger. Gad vide om chaufføren kan holde til at tage os med igen...
Mange hilsner fra de 3 (alsinger) søstre
28. februar 2010
Frühlingsmelodien, Kiel
Jette og Erling Hyllested
Tak for en rigtig dejlig tur til Kiel. Vi havde en god chauffør og guide i Leif. Han fortalte lidt af hvert undervejs. Selve showet var forrygende og vi nød hele turen i fulde drag. Som sædvanlig altid en god behandling.
28. februar 2010
Das Beste Der Feste - Kiel
Finn & Edith Sivertsen
Mange tak for en god tur musik Lejf var køre busen han er alle tider chauffør han har et godt humør det var et godt hotel i kiel og god mad& vætser og gode plasser i Arene-Kiel Flotian shov er merget flot tyske kan det med musik tak til Sørens Rejser hilsen Finn & Edith Sivetsen Silkeborg
03. februar 2010
Frühlingsmelodien, Kiel
Gudrun Tirsek
Tak for en dejlig tur.
Jeg elsker oplevelser, og en snestorm er også en oplevelse. Den ødelagde overhovedet ingenting - kun forandrede turen lidt.
Chaufførerne var venlige og maden var god, vi kunne ikke have spist en forret også, så det var bedre med kringlen i bussen efter koncerten.
Koncerten var en stor oplevelse, men det havde jeg også regnet med.
Nu glæder jeg mig til at komme med jer en tur til Holland i April.
03. februar 2010
Frühlingsmelodien, Kiel
Anna Rasmussen
Tak for en god tur.
Jan fortjener ros for god kørsel og for at bevare roen under vanskelige
forhold - snestorm.
03. februar 2010
Frühlingsmelodien, Kiel
Steen Riber
Tak for en god og velterettelagt tur på trods af vejret og alle de forhindringer lykkedes det alligevel at komme derned så vi kunne nå at få vores aftenmad selvom vi måtte undvære forretten men det gjorde bestemt ikke noget hellere det og så kom sikkert der ned.
Jan havde bare det hele under kontrol det var dejligt og det var en god underholdning det er ikke sidste gang jeg rejser med Søren's.
Hilsen Steen
24. januar 2010
Clara Kristensen
Tak for en dejlig juletur sammen med Paw og Jens Jørgen, de forstår at hygge og underholde.
Det bliver ikke sidste gang.
Mange hilsener Gert og Clara Kristensen
16. januar 2010
André Rieu, Kiel, 1 dag
Kira Hansen
Igen en dejlig tur til Kiel, hvor vi tirsdag aften nød musikken med Andre Rieu og JSO.
Jan sørgede for vi kom sikkert frem og hjem igen og han havde oven i købet et par nye vittigheder i år.
At vi så også fik et rigtigt luxus værelse gjorde ikke turen mindre dejlig.
Det værelse vil vi også gerne have næste år :-)
Hilsen Karina og Kira
12. januar 2010
André Rieu, Kiel, 2 dage
Henning Jensen
En perfekt veltilrettelagt tur fra det øjeblik, vi står på bussen:
sedler med navn på sæderne, udlevering af nøgler til hotelværelse, uddeling af billetter til koncerten, dertil en meget kompetent, dygtig chauffør i Jan. Vi glæder os til at deltage i andre af jeres rejser.
mvh
Bente og Henning Jensen
10. januar 2010
Schleswig
Ruth og Johs. Aarenstrup
Atter en dejlig tur med SØRENS REJSER.
Det startede allerede i Kjellerup, hvor vor chauffør Leif fortalte at nu skulle vi til Vejle og have vor guide Jøregn ombord, og så vidste vi alle at med de to erfarne personer foran og en god bus med dejlig plads til lange ben, var vi i gode hænder.Leif er god til at komme med en historie og Jørgen ved næsten alt og er god til at fortælle.
Og er der noget han ikke ved så finder han snart ud af det, bl.a. i Kiel hvor vi så en masse bronceplader i fliserne på gågaden.
Vi og Jørgen gætte på, at det måske kunne være sponsorer for gågaden, men det skulle han snart få oplyst på Turistforeningen. Det viste sig ata vor gæt var rigtig og det viser bare hvor omhyggelig han er med alt hvad han fortæller.
Vi havde en god tur ned gennem Jylland til grænsen, hvor Jørgen og Leig besluttede at vi kunne få et ophold på en timestid på gågaden i Flensburg og se den flotte juleudsmykning med en masse udskænkningssteder. Endvidere viste det sig at der var udsalg i byen og det var vi mange der benyttede os af og gjorde en god handel.
Herefter kørte vi til vort dejlige familiehotel WITTENSEE og blev indlogeret på gode værelser med et meget afslappet forhold til rygning, både på værelserne og andre steder.
Vi fik en dejlig middag om aftenen og dagen efter kørte vi til Kiel og havde nogle timer i et stort indkøbscenter og hvor vi spiste frokost.
Nytårsaften buffet med en masse forskellig mad og en masse hyggelige tyske gæster.
Glemmes må ikke ejerne af hotellet - Familien Schmidt - de var virkelige hyggelige lige fra yngste medlem til den gamle bedstemor.
På hjemturen kørte Leif og Jørgen os over Schleswig by hvor vi gjorde ophold og bl. a. så domkirken og et museum.
Vi håber at komme på tur med SØRENS REJSER igen i 2010.
GODT NYTÅR til alle i firmaet.

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)