Gæstebog - Sørens Rejser

Gæstebog 2009


Anmeld din rejse Flere anmeldelser:


28. december 2009
Anne Marie og Preben
Vi vil gerne takke for den gode oplevelse det var at køre med Sørens
Rejser til Bad Bramstedt hvor vi holdt juleaften.
Pav var en fantastisk chauffør især vil vi takke for at du kørte udenom køen
ved Vejle(det sparede os for 3 timer i kø)også en tak til vores guide.
28. december 2009
Else & Karl-Erik
Tak for sidst.
Lige en lille hilsen fra os, med tak for en rigtig god tur, godt tilrettelagt og en meget hyggelig stemning i bus/hotel på hele turen.
Stor ros til dig Paw, du er en rigtig dygtig chauffør, det mærker man hurtigt, sikker og pålidelig, hurtig til at reagere. (køen ved Vejlebroen undgik vi, og de lovede tider blev overholdt til fulde), godt klaret.
Hans Jürgen er en dygtig og meget vidende rejseleder i det "TYSKE".
Vi synes I klarede opgaven med bravour, gæsterne bemærkede ikke, at de oprindelige planer lige så stille blev ændret til det bedre, dejligt når nogen tør tage ansvar.
Det bliver ikke sidste gang vi benytter Søren.
17. december 2009
Lissi Dige
Jeg vil først ønske Alle fra Sørens Rejser en glædelig jul og et godt nytår med tak for nogle dejlige ture og god behandlig ved henvendelser.
Det var en dejlig tur, med mange søde mennesker, som sædvanlig også en god chauffør Leif
og vores gode og rolige rejseleder Jørgen, som har en meget behagelig måde at give os viden på under turen. Leif har jo også nogle gode bemærkninger.
Det var bare synd der var regnvejr, da vi kom til Hamburg, der var aligevel mange ting at se på.
Det var et dejligt Hotel vi kom til i Celle, Celle er en meget smuk by, med mange gamle huse, vi havde også en dygtig guide til at vise og fortælle om Slottet, hun var også med på en rundtur.
Vi spiste på Rådhuskælderen, sikke en lækker mad vi fik der.Så til Lübeck der var både lidt regn og tørvejr, der var også meget at se på.
Der var på denne tur alt hvad man kan forvente sig af jule ting og lækkerier til jul.
Jeg håber på gode oplevelser næste år med Sørens Rejser.
Velig hilsen.
Lissi Dige.
09. december 2009
Julemarked i Berlin
ingrid nielsen
Vi vil gerne sige tak for en dejlig tur til Berlin d-3-12 til d.
6-12.Vores chauffør Jan,guide Else og vores oppasser, til at lave kaffe,
Anders.Alle hos Sørens Rejser ønskes en glædelig jul fra ingrid og Villy T.
Nielsen,aalestrup
05. december 2009
Julemarked i København
Dorrit og Erling, Frederiks.
Tak for god tur til Tivoli og rundtur i københavn.
Tak til Paw for fin køretur og guiden undervejs.
STOR Tak til personalet i receptionen på hotel Absalon, at vi fik lov til kvit og frit at have hotelværelset til kl. 16, da min kone var syg og måtte ligge i sengen, vi skulle ellers være ude af værelset kl. 11.
Så trods sygdom en god oplevelse.
Dorrit og Erling,Frederiks.
17. november 2009
Orla Knutsson----Ellen damgaard
Lige en stor hilsen til Sørens Rejser for en kanon god tur Langs Jerntæppet, hvor vi havde en rigtig god guide i Jens Jurgen han har en enorm viden, og en god chauffør det er selvfølgelig Jan, han var rigtig god til at finde rundt,og godt snakketøj/humør.Samt nogle rigtige gode hoteloplevelser.
M.V.H.
Orla--Ellen
18. oktober 2009
Bodensøen
Inga Olsen
Jeg vil sige tak for en dejlig og veltilrettelagt tur til Bodensøen
og ikke mindst til chauffør Palle for en god kørsel og rejseleder Jørgen for hans viden om tyksland og på de steder vi var på turen.
08. oktober 2009
Sort Sol
Kirsten Gram/Frank Beck Christiansen
Den 22. september var vi på en uforglemmelig tur til Tøndermarsken for at se sort sol. En veltilrettelagt tur som også var ren afslapning.
Og vi fik set sort sol!! Tænk, der var mindst en halv million stære, som opførte et fantastisk skuespil lige for næsen af os! Et syn, man aldrig glemmer. Hermed en opfordring: und dig selv en oplevelse og tag med på en af turene næste år.
Vi vil også sige tak til de rare medpassagerer og ikke mindst til den flinke chauffør (Jan).
Venlig hilsen
Kirsten og Frank
(vi vil med næste år!)
08. oktober 2009
Bodensøen
Lissi Dige
Jeg var meget glad for at deltage i turen til Bodensøen. Vi havde som sædvanlig en dygtig chauffør, Palle til at køre. De tider der blev givet, blev også overholdt.
Vi havde også en meget god rejseleder, Jørgen, han fortalte på vej ned gennem Tyskland, hvad vi kom forbi af serværdigheder, også historiske ting, som man ellers ikke ved noget om, ligeledes fortalte han om de steder, vi kom til. Jeg fatter ikke at et menneske kan have så megen viden om alt det vi så. Han har en meget dejlig rolig måde at fortælle om tingene på. Vores tur på øen Mainau var en fantastisk oplevelse. De hoteller der var valgt var dejlige. Der blev også serveret noget dejligt mad alle steder. Jeg er meget glad for at rejse med jer, når man ringer, møder man altid en meget venlig person, der tager telefonen. Så det dejlige ved at vælge jeres rejseselskab, sker allerede så tidligt.
Med venlig hilsen og endnu en tak for en god tur fra Lissi Dige.
05. oktober 2009
København - NYHED!
ÆLDRE SAGEN/GALTEN
Vi var 43 friske og glade mennesker der blev hentet tidlig lørdag morgen, for at køre til København og få nogle gode oplevelser. Vi havde en lille pause på Fyn, hvor vi fik kaffe og fik strakt vores gamle ben og kørte derefter videre. Vi var meget heldige med vejret i hele week-enden.Så lørdag spiste vi frokost udenfor på strøget og søndag i Nyhavn. En meget stor oplevelse at være på Rosenborg slot og en ubeskrivelig oplevelse at sidde inde i den store sal i Koncerthuset.
Vores chauffør var fantastisk til at fortælle om alle de kendte og spændende ting vi kørte forbi.I har også altid nogle gode historier i ærmet mens vi kører.
1000 tak for en skøn week-end fra os alle.
De venligste hilsener
Bente Skinnebach, Galten
03. oktober 2009
Toscana
lisbeth og gert
vi vil sige tak for en dejlig tur med sørens rejser det var en skøn tur til toscana en særlig tak til eva det er dejligt når man får en guide der er så dygtig også en tak til leif en meget dygtig chaufør og altid i godt humør nu glæder vi os til turen 2010 til nordkap
02. oktober 2009
Bodensøen
Kirsten Tougaard
d. 5/9 - 11/9 deltog jeg i en tur til Bodensøen, det var en dejlig tur, hvor alt fungerede som det skulle, vi havde en god chauffør (Palle) det var en glidende - rolig kørsel, når han sagde tider, vi skulle være fremme, så var vi der, det var dejlig trygt at kører med Palle!
Jeg vil også rose vores rejseleder (det var vist Jørgen han hed), jeg har kørt med andre selskaber, men aldrig har jeg været med en, som fortalte både gennem Tyskland og da vi kom frem, jeg må sige det var en mand som var inde i sit stof, det var trygt og en god oplevelse, så jeg håber i ofte gør brug af denn mand.
Det var gode pæne dejlige hoteller vi var på, jeg ville godt havde haft 1 dag mere, det er jo en lang tur ned igennem Tyskland.
Med venlig hilsen og tak for en god tur.
Kirsten Tougaard
01. oktober 2009
København - NYHED!
Ældre sagen .Ry
Vi vil gerne rose og sige tak for en fantastisk tur til København.
Jan som kørte med os fortalte hele tiden hvad vi så, det var godt, roser også til Jan.det var helt utroligt, at vi kunne nå og se så meget, men alt var bare så tilrettelagt,
tak for det.
Grethe Steffensen
Ry.
25. september 2009
Vivi og Niels E. Pedersen
Tak for en dejlig og veltilrettelagt tur til Hotel Trapp. Benny vores chauffør var alletiders ligesom Jørgen vor rejseleder (et omvandrende leksikon) var alletiders.Der var nogle dejlige udflugter/og aftenerne i Rüdesheim var også gode. Tak til alle som var med på turen, I gjorde det til at alt var godt.
Med venlig hilsen
Niels E. Pedersen
24. september 2009
Hamborg
Per Andersen
Hej Sørens rejser tak for en fin tilrettelagt tur til Hamborg. Vi boede på Intercity hotel som ligger midt i byen, hotellet gav et kort så vi kunne køre alle 3 dage gratis med offentlige transportmidler, Henning jeres chauffør havde tjek på det hele, og tak for den første øl på Hofbrauhaus hvor der var høj stemning med tyroler-musik.Maden på hotellet var helt i top
så brug endelig dette igen. Vi 21 som havde hyret jeg til denne tur siger
mange tak.
Mvh.
Per Andersen
23. september 2009
Harzen
Rise og Villy Jensen
Vi var meget spændte og forventningsfulde til turen da vi mødte i garagen i Kjellerup.
Her mødte vi Leif som skulle køre busen, han var frisk og veloplagt, og sørgede for at vores baggage blev anbragt i bussen og vi fandt vores pladser.Vi kørte til Kolding hvor vores rejseleder skulle stå på. Det var Karin som var ny i Sørens rejser. Hun var hurtig sammen med Leif til at servere morgenkaffen for os, herefter præsenterede hun sig og byd os velkommen, endnu en god start på turen
Sidst på dagen nåede vi Hahnenklee og blev indlogeret på hotellet som viste sig at være helt i top med mad, venligt personale og gode værelser.
Dagene gik og vi ser tilbage på en god og oplevelsesrig tur, hvor vi oplevede livet i Harzen og den skønne natur.
Vi vil sige tak til Karin - Leif og Sørens rejser for en oplevelsesrig ferie
22. september 2009
Toscana
Bitten & Svend Aa. Laursen
Vi havde en dejlig tur til Toscana med Leif som chauffør og Eva som rejseleder. Det var en god oplevelse med mange skønne steder. Eva var en god fortæller og havde en god og bred viden om alt det vi så. Det er tredie gang vi kørte med Sørens Rejser, men ikke den sidste.
Hilsen til alle fra
Bitten og Svend Aa. Laursen, Kølvrå
22. september 2009
I Brdr. Grimms fodspor
Pensionistklubben
Hej Sørens Rejser
Jeg vil på Pensionistklubben "POSTEN", Silkeborg´s vegne sige Sørens Rejser mange tak for en rigtig god tur til Weserbergland, det er ikke så lang en køretur, man er ikke så "træt" når man kommer til hotellet.
Fugleparken var rigtig flot, en god "afbrydelse" på busturen.
Hotellet er en rigtig god oplevelse - gulvet knirker - trapperne er "skæve" - man kan høre hvad der sker inde i naboværelset - men oplevelsen med personalet, atmosfæren, den "skide" gode mad og "hyggen" på hotellet opvejer alt, jeg vil anbefale hotellet til alle, det var en rigtig stor oplevelse.
Som "rosinen i pølseenden" vil vi give så mange roser til Inge og Palle, Palles kørsel er rigtig godt - ingen pludselig ryk i bussen, stille og rolig kørsel - 1000 tak for det.

Inges informationer i bussen var "uudtømmelig", hun ved simpelthen så meget og hun er rigtig god til at fortælle, al den kaffe, øl, vand, IS og stuegang, det var SUPER, jeg vil rose dem begge for den gode service på hele turen.
mvh
Paul Erik Holmgaard
15. september 2009
Mogens Schneide
Jeg vil gerne anbefale andre at tage med Sørens Rejser til
Rüdesheim. God og sikker chauffør/Benny. Guiden Jørgen, et leksikon af viden. Hotel Trapp, et utrolig hyggelig hotel. Rüdesheim, en fantastisk livlig by, især Drosselgasse er en oplevelse værd. Jeg vil også gerne sige tak til vore medrejsende for nogle gode dage. Jeg håber, vi ses en anden
gang.
14. september 2009
Østrig - Golling
Ester Dagø, Ry
Kære Sørens Rejser
Jeg vil gerne tilkendegive min tilfredshed med rejsen til Golling i Østrig.
En forrygende dygtig chauffør, altid flink og imødekommende og hjælpsom, samtidig glad og udadvendt. Jeg har rejst med Jer 4 gange på eet år, og til min glædelige overraskelse har det været Leif hver gang. Nu tager jeg til København den 19. september med Ældre Sagen og det er også Jer der kører, og tiden vil jo vise om det er Leif der kører?
Vores guide var Jørgen Dam, som jeg har haft på 2 ture, en stor ros til ham, han er meget vel orienteret om steder vi passerede og besøgte, en yderst behagelig guide, hvad han vidste om turene var faktisk ubeskrivelig, flink og hjælpsom. De er begge 2 et par sobre folk, som I må være godt tilfredse med. Vær rar at hilse dem begge to og tak for nogle gode ture.
11. september 2009
Østrig - Golling
Carl Guldhammer Schmidt
Østrig – Golling
22-08-09 – 29-08-09
Alle tiders tur – udflugterne godt tilrettelagte.
Fantastik tur til Ørnereden.
En stor tak til vores chauffør Leif for god og sikker kørsel.
Også tak til vores rejseleder Jørgen Dam – en rejseleder som har sat sig ind i landes og egnes historie, og samtidig har han evnen til at fortælle os det på en interessant og spændende måde.
Vi siger tak for turen
Lilian og Finn Byrgesen
Lis og Carl Guldhammer Schmidt
11. september 2009
Ruth & Johs. Aarenstrup
Lige hjemkommet fra en bustur til Rüdesheim fra 1/9 til 5/9 føler vi lyst til at sige hele firmaet mange tak for en god og oplevelsesrig tur,
vores chauffør hed Benny og vores guide Jørgen, to virkelige dygtige og behagelige mennesker.
Vi følte os trykke og omsorgsfuldt behandlet i deres faglige udførsel af deres erhverv.
Bennys kørsel ved fantaisk, Jørgens oplysninger om alt, historisk, nutidig, rasteplads toiletter, samtidig med han sørgede for vores velbefindende, hvad angik drikkevarer o.s.v.
Hotel Trapp, en oplevelse for sig selv, gode dejlige rene værelser, god mad og behagelig atmosfære.
Vi tror nok, at vi tør udtale os på samtlige 31 personers vegne - stor tak
til jer alle - VI KOMMER IGEN!
08. september 2009
Bente Nautrup
En tak til dansemusene, for en god ferie fra den 1/9 til 5/9 .
Hilsen Bente!
08. september 2009
Schweiz - Montreux
Vera og Jens Kjær
Ja, så skete det igen..... en meget god tur med Sørens Rejser...
denne gang gik turen til Schweiz hvor vi boede på et flot hotel i Montreux.
En stor tak til vores Chauffør Jan G. og vores guide Inge, som førte os sikkert gennem hele turen. Og Inge fortalte os om alt hvad der sker og har sket i områderne gennem Tyskland - og endnu mere om Schweiz. Også en stor
tak til alle medrejsende for et godt samvær.
HURRA for alle udflugterne.
F I N T U R
31. august 2009
Cirkusrevyen 2021
Viggo Pedersen

1000 tak for en god tur til København. Tak for rundvisningen rundt i byen, Jan er god til at fotælle, og vi kom omkring de mest intrisante ting i midtbyen.
Nu glæder vi os til at komme til Østrig, ned og høre noget musik, det plejer at være nogle gode ture.
Venlig hilsen
Jonna og Viggo Leth Pedersen
Søften
25. august 2009
Grethe Jørgensen
jeg vil gerne sige tak for en rigtig fin tur til Rudesheim am Rhein 16-20 aug.
det var bare ok det hele ( måske ikke de 38 grader, smiler)
men Rejseleder og Chauffør og Hotel - bare super!
også en hilsen til Anders! der havde kontrol på alt!!
jeg rejser gerne med jer en anden gang! hilsen Grethe J
19. august 2009
Rhinen
Frida og Leo nielsen.
Vi vil sige tak for en pragtfuld tur sammen med en masse behagelige mennesker, vores guide Jens Jurgen der er befaren i mange gode fortællinger om områderne dernede, ligeså vores chauffør Jan han er ihvertfald heller ikke kedligt at høre på, ligeså hans kendskab til byen som blev en oplevelse når han fandt de gode værtshuse med god musik og dans, rhinen i flammer var helt unik det skal ses, vi vil heller ikke glemme hotellet utroligt flot ligeså god mad og rart personale, en oplevelse for os med Sørens rejser er at der træffer vi bekendte fra byen som vi så ikke gør når vi er herhjemme så er der jo noget ved at komme med på sådanne nogle ture, vi ses igen en anden gang, forsat god sommer til Sørens rejser.
19. august 2009
Helgoland & Nordfriesland
Elmer Poulsen
En Hilsen
Tak for en dejlig tur til Helgoland sidste wenkend alt klappede bare så en rigtig god tur.
MVH ELMER HENNY VILLY OLGA
17. august 2009
Bornholm
Claus Pedersen & Else Marie Hansen
Tak for en dejlig og oplevelsesrig tur til bornholm.
Vi vil specielt gerne sige Leif og Marianne tak for de sjove indfald og deres gode humør. De er sådan et godt team.:)
Vi mødte en masse søde mennesker på turen. Nogen lægger man mere mærke til end andre. :)
Dejlig mad og bornholmer fløde:), godt hotel. Simpelthen en super god tur.
Vi er klar til nye oplevelser med Sørensrejser.
De bedste sommerhilsner
Claus & Else Marie
17. august 2009
Helgoland & Nordfriesland
Lydia Pedersen
Tak for en rigtig god tur til Helgoland.
Alt var tillerettelagt helt perfekt så vi kunne bare slappe af og nyde
turen.
Vi vil sikkert rejse med jer en anden gang.
Det var en rigtig flot bus og den var meget behagelig at køre med.
Rejseleder og chafør gjorde deres arbejde godt.
Hermed de bedste hilsener fra Inger-Else-Henning og Lydia
12. august 2009
Samsø
Else Nyrup Rasmussen
Den 6-8-2009 en tur til Samsø godt vejr rar chauffør alt klappede til vi skulle hjem , da færgen ikke sejlede ,men lå og brændte i Hou , ja hvad gør man så ? tager det hele med godt humør , havde en god aften på ballen havn, Leif lavede kaffe og små drinks efter behov , vejret var kanon ,så vi fik en dejlig aften ud ad det , jeg tror godt jeg kan takke fra de 6 i nr.Vissing
10. august 2009
Anna Grethe Glud
Vi vil gerne sige tak for en fantastisk god tur til Rügen,og til vores chaufør Jan der kørte den nye bus, Jens Jörgen der vidste alt, og viste os rundt på øen.
De bedste hilsener fra
Regner og Anna Grethe Frederiks
08. august 2009
Prag
Ellen Pedersen
Tak for en rigtig god tur til Pragh. Tak til Henning og Rigmor, som gjorde, hvad de kunne for at vi skulle have en god ferie, - altid veloplagte og hjælpsomme.
Det var dejligt at bo på hotel AXA, næsten i centrum. Vi kunne opleve byens liv både om dagen og om aftenen.
venlig hilsen
Bente og Svend Åge, Ellen og Hans Jørn.
05. august 2009
Trollhättan
jan jensen
mange tak for en dejlig tur til trolhatten sikke en flot tur i sverige og det flotte vand fald
tak for en dejlig og flot tur
tak til palle og paw
hilsen fra peter og jan
03. august 2009
Bornholm
Elin og Kurt Madsen Kjellerup
Vi siger mange tak for en fantastisk tur til Bornholm og tak til alletiders Leif for hans altid glade humør og hjælpsomhed på turen.
Det var et godt hotel vi boede på, hvor alt var i orden,og god mad,alt i alt en rigtig god tur hvor vi så en masse og fik gode minder med os hjem.
Venlig hilsen Elin og Kurt Madsen.
27. juli 2009
Berlin
Andreas & Birthe Jensen
Vi siger mange tak for den gode rejse vi havde til Berlin fra d. 13 til 17 juli.
Vi havde en super Leif driver som kørte os på kryds og tværs i berlin vi så en masse.
Vi havde også en super guide Inge som fortalt os meget om berlin før og nu, vejret var flot.
Mad var i tons vis, der var ikke noget at klage over.
Mange sommer hilsner her fra silkeborg Andreas& Birthe
24. juli 2009
Trollhättan
Charlotte Petersen m/f
vi siger tak for en dejlig og veltilrettelagt tur med god forplejning både op og hjem.
en stor tak til Palle og Paw som sørgede for at vi kom sikkert frem og tilbage.
det var en stor oplevelse at se vandfaldet og sluserne men også turen i den svenske natur var en oplevelse i sig selv.
mange hilsner fra Charlotte og familie.
21. juli 2009
Helgoland & Nordfriesland
Vera og Jena Kjær - Randers
Igen en vellykket tur med Sørens rejser.
Godt hotel, gode værelser og ikke mindst god betjening af en servitrice som kunne dansk.
Hurra for vores chauffør Jan og guiden Eva, som fortalte os meget om det vi skulle se og opleve.
Skøn tur med færge og omstigningen til små motorbåde, dejligt at opleve.
Sjovt at køre med en FLYVEMASKINE og så endda AIR FORCE ONE.
Så nu glæder vi os til næste tur som går til Schweiz.
21. juli 2009
Helgoland & Nordfriesland
Karin Holm Pedersen
Tak for en rigtig god tur til Helgoland. Jeg havde for første gang i mange år fået min mand overtalt til at tage hjemmefra i 3 dage. Han har tidligere kun kunnet overse endagsturene men vi er begge enige om at det var en fantastisk oplevelse at se Helgoland. Vi var lidt betænkelige ved bådomstigningen ved Helgoland, men det hele fungerede bare så godt, og vi fik fortalt så meget om øen på den 2,5 km. dejlige gåtur rundt på øen.
19. juli 2009
Helgoland & Nordfriesland
Anna Rasmussen
Tak for en dejlig tur til Helgoland.
Min mand havde visse betænkeligheder ved turen, da vi hørte fra bekendte om
bådomstigningen på vandet, men det viste sig jo at gå over al forventning.
18. juli 2009
Årø
jan søberg jensen
tak for en dejlig tur til årø det var en dejlig tur stille og rolig der ned af vi fik en rigtig
god middag meta var god til at fortælle
mange hilsner fra preben peter og jan
26. juni 2009
Nordkap
ingrid nielsen
Netop hjemkommet efter rejsen til Nordkap vil min mand og jeg gerne takke for den dejlige tur vi har haft.Mange ting fik vi set og kørt næsten 5000 km ialt.Tak til vores chauffør Jan og guide Eva.Rejsen kan anbefales for at se Midnatssolen.Vi var heldig at der var klart vejr så solen stod flot på himlen.
Hilsen fra ingrid og Villy T.Nielsen.
23. juni 2009
Helgoland & Nordfriesland
ÆLDRESAGEN FJENDS - KARUP
Kære Paw og Jan!
Det var dog en fantastisk tur, i lavede for os til Schleswig og Helgoland den 8. juni. Da i sagde til mig, at nu skulle jeg bare slappe af og bare holde ferie med de andre, så skulle i nok sørge for resten, så tænkte jeg"at det ville jeg da prøve", men det kunne jeg roligt gøre, fandt jeg ud af
allerede indenfor den første time. Alle jeres små overraskelser, smukke veje, så vi slap for den 'dræbende' nordtyske motorvej, gjorde turen til noget helt særligt. Jeg hører allevegne fra - ikke bare fra dem, der var med på turen - at det var så fantastisk en tur, og vi er klar til en ny.
Tusinde tak for alt det, i gjorde for os.
Venlig hilsen
Lis Jensen
16. juni 2009
Lissi Dige
Jeg vil først rette en tak, til det altid venlige og imødekommende personale der er på kontoret hos Sørens Rejser.
Jeg vil også sige mange tak til Lejf for hans rigtige gode og dejlige kørsel og altid gode humør, for han altid kan finde nye veje og stier så vi får set mere end det der står om turen.
Jeg vil også sige tak til vores Rejseleder Jørgen, den store viden han har om alle de steder vi ser, det gælder både det planlagte og de ting som Lejf og Jørgen bliver enige om at vise os, det gælder både det historiske og nutidige.
Han giver os fri til at udforske tingene selv, men sørger for kort og ruter til os, hvor vi skal mødes igen ved særlige kendetegn.
Det var også et meget dejligt rejseselskab med en god humor, som giver turen et særligt indhold for mig synes jeg.
Med venlig hilsen fra Lissi Dige Randres.
07. juni 2009
Cirkusrevyen 2021
Anna og Poul verner Madsen
Lige hjemvendt efter en dejlig weekend i København. Turen frem og tilbage til København blev en oplevelse i sig selv takket være vores fantastiske chauffør Jan som ikke bare kørte den dejlige nye bus fortræffeligt , men også kunne fortælle om hvad vi så og samtidig "krydret" med små vits gjorde det da ikke ringere. Turen rundt i København kunne han jo også fortælle alt hvad vi så.
Oplevelsen i Cirkusrevyen var bare en fantastisk og hylende gooplevelse.
Tak til sørens rejser for en go tur.
02. juni 2009
Berlin
Aktive Kvinder Hammel
Allerførst tusind tak for en veltilrettelagt tur til Berlin. Alt gik bare så godt, dejligt hotel, lækker mad, fin aften i teateret, og ikke mindst en herlig chauffør i Henning fra Ribe!. Han er den bedste chauffør vi endnu har haft, altid parat hvis nogle mangler hjælp, finder alternativer steder hvis vejret driller, ordner tog, bus for alle - har stor viden om Berlin, og samtidig altid frisk og i godt humør. Samtidig havde vi ogsåalletiders guide i Anette, hvad hun ikke vidste om Berlin er ikke hver at vide, alle var tilfredse.
Tusind tak.
03. maj 2009
Holland
Kirsten Sørensen
Netop hjemvendt fra en dejlig tur til Holland med jeres rejsebureau i samarbejde med ældresagen har jeg fået lyst til overfor jer at rose både chauffør og rejseleder - Leif og Eva. Vi har i vores tid rejst meget men aldrig oplevet en sådan omsorg for ikke at tale om den viden vores søde rejseleder er i besiddelse af.
Det er rigtig dejligt at ha' gode minder fra en rejse med hjem i bagagen.


Venlig hilsen
Kirsten Sørensen
Møllevek 8, 2
8680 Ry
28. april 2009
Berlin
Peter Kjelgaard - KPF arkitekter
Til Sørens Rejser.
Vores studietur til Berlin - arrangeret af Sørens Rej-ser - har været en stor sucses, alt klappede og der var på ingen måde problemer.
Turens chauffør kørte fortrineligt, og havde over-alt - selv i storbyen Berlin - styr på tingene.
Omkring hotellet - Park Inn på Alexanderplatz - kan der kun ligeledes gives store roser.
Tak for turen - vi vil til vores næste studietur anvende Sørens Rejser.
med venlig hilsen
Peter Kjelgaard/arkitekt/partner - KPF arkitekter
19. april 2009
Kristian Pihl Lorentzen
Hermed skal lyde et stort tillykke med jeres fornemme 40 års jubilæum i dag. Jeg håber at få lejlighed til at hylde jer ved en passende anledning.
Hvor der er VILJE,
er der VEJ!
Med venlig hilsen

Kristian Pihl Lorentzen
19. april 2009
Allan og Marianne Dahl Jakobsen
TEKST - TIL LYKKE med de 40 års jubilæum i dag.
Allan og Marianne Dahl Jakobsen.
19. april 2009
Jette og Erling Hyllested
Vi vil ønske jer et stort tillykke med jeres Jubilæum. Vi har rejst med jer mange gange efterhånden. Det er altid en dejlig oplevelse og det er nogle friske chauffører og super gode guider(Else)i denne forbindelse. Vi er hver gang kommet hjem efter en dejlig tur altid til en dejlig musikoplevelse. Vi vil helt sikkert vende tilbage. Et stort tillykke skal lyde herfra.
Mange hilsner
Erling og Jette
Fårup
13. april 2009
Rügen
Kirsten Teller, Vejle
Rügen er et af Sørens Rejser's nye rejsemål og derfor var det endnu engang spændende at se om de også magtede denne opgave og det gjorde de til fulde.
Vi var 32 gæster der forventningsfulde tog afsted på denne tur.Tysklands største ø Rügen med byerne Stralsund og Sassnitz er navne vi kender fra skolen, så det var spændende nu - efter DDR tiden - at kunne besøge øen.
Efter lidt ekstra kørsel rundt på øen kom vi frem til Sassnitz og hvorfor nu denne ekstra kørsel. Jo, Palle vor dejlige chauffør altid med et lunt smil og glimt i øjet kan man jo kun tilgive alt - også at man overser 3 x"Umleitung". Vores rejseleder Jens Jürgen så dem nu heller ikke. Det er sådanne situationer der gør premiereture så spændende.
Vi så mange spændende kirker og bygninger, flotte restaurerede og andre var et sørgeligt syn. Vi kørte med damptog fra den hvide by "Putbus". Vi såtraner og storke på markerne og vi fik en sejltur langs Rügens kyst.
Vejret var med os. Fem dage i det skønneste solskinsvejr.
Vi boede på Hotel Rügen i Sattnitz og det var et rigtig dejligt hotel med et sødt personale. Dejlige værelser med en pragtfuld udsigt ud over Østersøen.
Dejlig mad og på grund af påsken havde hotellet pyntet pænt med påsketing.
En stor tak til Palle for din altid behagelige kørsel og dit dejlige humør og Jens Jürgen for din utrolige viden. I var ihvertfald også skyld i at lattermusklerne blev grundigt brugt. I gjorde det godt.
Tak til rejsedeltagerne. Vi havde det hyggeligt sammen.
Tak til Sørens Rejser for endnu engang at stå bag en dejlig tur.
Mange hilsner og på snarlig gensyn
Kirsten
12. april 2009
Sonja Knudsen
Det var min 1.tur med Sørens Rejser, havde derfor ikke de største
forventninger til selve turen, men glædede mig til koncerten i Offenbach med Andy Borg, Hansi Hinterseer og Monika Martin. Efter hjemkomsten og det hele er fordøjet må jeg erkende at koncerten virkede lidt flad, jeg savnede den levende musik!!
Men så må jeg til gengæld erkende sikken herlig tur...altid veloplagte, flinke, sober chauffører og guider. Aldrig er jeg sådan blevet serviceret
(Er vant til charterferie eller camping) .
Hotel Trapp er helt specielt, vi fandt hurtigt ud af hvorfor vi skulle til"andagt" (Jan`s kom.)Hvor mange ænder mon findes på Hotel Trapp? Jeg har taget mange billeder af interiøret på dette specielle Hotel og hvilken service magen har jeg aldrig oplevet før! Stor morgenbuffet,3-retters menu til aften, lækker og masser af mad, og "Hotelfar" kom ind ved hvert måltid og spurgte om alt var OK, selv om morgenen kl.7 ved afrejsen kom han ind i bussen og hilste af og ønskede os en god tur hjem. FLOT.
Før turen syntes jeg den var dyr, men efter hjemkomsten syntes jeg den var billig, efter alle de positive oplevelser som jeg er blevet rigere.
Det var min 1.tur med Sørens Rejser men ikke den sidste.
Sonja Knudsen
Silkeborg.
09. marts 2009
Kiel, Bremen og Hamborg
Bernt Jette Kristensen
Hermed en tak til Sørens Rejser og en dejlig chafør Jan som kørte
os til kiel i en behagelig bus jan var god til at fortælde om alt på turen
samt kunne han fyre en god vits af hotellet var dejligt god mad og en
service i top så jeg anbefaler at bruge Sørens Rejser frem over
vores næste tur går til østrig med Sørens Rejser
M.V.H
Jette Bernt Århus
08. marts 2009
Kiel, Bremen og Hamborg
Bernt og Henriette
Vi siger tak for hyggeligt sammen vær
og tur.Det var første gang vi var med
på en tur men ikke sidste. Så det kan
jo værer vi mødes lige pludslig en dag.
Det kunne da blive hyggeligt.
med venlig hilsen Bernt og Henriette
02. februar 2009
Helene Fischer - Flensborg
Annelise & Knud Kristiansen
En hilsen til Sørens rejser, med tak for en fantastisk oplevelse, i
forbindelse med koncerten, med Helene Fischer, som vi lige er hjemkommet
fra.
Vi siger også tak til Jan, for en fin rundtur i Hamborg, en by vi ikke havde
været i før, og tak for din altid rolige fremtoning, og gode humør.
De personer der ikke havde meldt sig til denne tur, ved ikke at de gik glip
af en fantastisk oplevelse.
Mange hilsner fra Annelise & Knud Kristiansen
07. januar 2009
Kiel, Bremen og Hamborg
Karina og Kira
Igen en dejlig tur til Andre Rieu med en herlig chauffør, som kan
fortælle om det vi ser og "gasse" hele bussen - Tak for det Jan!
Hilsen
Karina, Randers
Kira, Århus
07. januar 2009
Kiel, Bremen og Hamborg
Karina og Kira
Så har vi igen været til en dejlig koncert med Andre Rieu - denne
gang i Kiel.
Vi vil gerne takke JAN for en perfekt kørsel og for alle vittighederne -
bl.a. lærte hele bussen hvad elskov er :-))
06. januar 2009
André Rieu, Kiel, 1 dag
Søren Hove Lorentsen
kendte jer ikke på forhånd, men blev rigtig imponeret over jeres proffesionelle måde at behandle os på. stor tak til jan, sikke en hyggespreder og hvor er han bare korrekt i sin måde at være på, dog et lille minus jan gider ikke at blive flyttet til aftensmaden spøg til side.tager helt sikkert med en anden gang.
01. januar 2009
Nytår i Bordesholm
Ina Hejselbæk Carl Nielsen
Endnu en gang en god tur med Sørens Rejser.Denne gang nytårsaften i Bordesholm.Dejlig chauffør, Paw,godt hotel med rigtig lækker mad,god betjening og hyggelige mennesker.En tur der varmt kan anbefales.Det er ikke sidste gang vi er med på disse hyggelige busrejser.
Kalle og Ina
Silkeborg

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)