Skip to main content

Ø-Hop i Vadehavet

- Rømø, Sylt, Helgoland og Föhr

Sylt (eller Sild) kender vi for det eventyrlige landskab med fine sandstrande, blomstrende heder og Vadehavet. Helgoland er begunstiget af et mildt klima takket være Golfstrømmen. Föhr rummer charmerende landsbyer, diger og millioner af trækfugle. Den danske Kong Christian VII og Dronning Caroline Mathilde ejede tidligere en sommerresidens på øen, hvor blandt andre H.C. Andersen ferierede. På denne tur oplever du hele 4 fantastiske øer på kun 3 dage.

1. dag - Rømø og Sylt
Vi kører mod Rømø med lille pause undervejs. Kl. 10.30 sejler vi fra Rømø til Sylt. Under overfarten nydes et morgencomplet. På Sylt stiger den dansktalende guide på bussen. På rundturen ser vi den populære Vadehavs-ø fra første parket. Vi gør ophold i Westerland med tid til frokost. Derefter fortsætter turen rundt i det eventyrlige landskab, med store kontraster fra de fineste sandstrande med blå- og hvidstribede strandkurve, til blomstrende heder og maleriske småbyer. Om eftermiddagen kører vi ombord på biltoget og kører over den 11 km lange Hindenburgdæmning til vort hotel i Niebüll, hvor vi bliver indkvarteret og spiser til aften.

2. dag - Helgoland
Efter morgenbuffeten kører vi langs kysten til Büsum, hvorfra vi sejler til Helgoland. Undervejs serveres der kaffe og brød. Vi får omkring 4 timers ophold på den sagnomspundne røde ø, som rejser sig 61 meter over havet ca. 70 km fra fastlandet. Øen har en interessant historie med bl. a. en dansk fortid. Helgoland er 1,7 km² stor og har 1472 indbyggere, men sommeren igennem er der mange besøgende hver dag. Helgoland er med mere end 1.600 solskinstimer et af de solrigeste steder i Tyskland, og på grund af en gren af Golfstrømmen, kan selv eksotiske planter overleve udendørs om vinteren. Der er mulighed for at gøre toldfrie indkøb, inden vi sidst på eftermiddagen sejler tilbage til Büsum. Ombord får vi eftermiddagskaffe med kage og når tilbage til vores hotel til sen aftensmad.

3. dag – Föhr
Dagens sejltur går fra Dagebüll til Föhr, som er den næststørste tyske ø i Nationalparken Vadehavet – Unescoarv siden 2009 - og den 5. største i Tyskland. Øen har 16 småbyer, omkring 9.000 indbyggere og en 15 km lang sandstrand. Her venter vor lokale bus og dansktalende guide for at tage os med på en 2-timers rundtur. Der bliver tid på egen hånd i Wyk, hvor der er et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker og i øvrigt flere spor fra danskertiden. Tag evt. en slentretur langs den smukke strandpromenade, inden vi midt eftermiddagen sejler tilbage til Dagebüll. Herefter fortsætter vi mod vore hjembyer med forventet ankomst midt på aftenen.

Valuta: Euro - husk kontanter
Bemærk: 2.- og 3. dagen kan skifte plads af vejrmæssige grunde.

 

Søg rejse

Kort

Afgange og priser

UdgåendeAntal dageDestinationHotelLedige pladserFra pris

August 2024

18/8 - se afgangstider3Ø-hop i VadehavetHotel Niebüller HofMere end 83.495,-BestilMere information

Hotel

Hotel Niebüller Hof

Hotel Niebüller Hof

Hotel Niebüller Hof er et privatejet, gæstfrit hotel beliggende nær Nordsøens kyst. Det er den ideelle base hvis du skal besøge de nærliggende øer og landskabet. Værelserne er komfortable og rummelige...

Rejsekalender

28/3Påskefrokost på Skivum KratFra 500,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo