Skip to main content

Caminoen - Sarria

- Den perfekte vandretur
Tag med på vandreferie i Spaniens nordvestlige hjørne, med storslåede udsigter, fantastiske oplevelser samt historiske indtryk. Turen går fra Sarria til Santiago de Compostela, langs Caminoen, og opnå ‘La Compostelana’ - pilgrimsbeviset.Turen er perfekt for den, som ønsker at prøve kræfter med Caminoen for første gang. Vi ved det, da vi selv har været der.

1. dag
Efter opsamlingen kører vi samlet til Billund Lufthavn, hvorfra vi flyver via Frankfurt til Santiago. Herfra kører vi i egen bus til vores første hotel i Sarria. Ankomst til hotellet sidst på eftermiddagen. Fælles middag om aftenen.

2. dag – Sarria – Pontomarin (23 km)
Galicien er en af de smukkeste regioner i Spanien, både hvad angår natur men også tradition. På dagens etape stiftes yderlige bekendtskab med de herlige traditioner. Dagens etape er en af de smukkeste etaper på hele pilgrimsruten; en rejse gennem grønne skove, græsklædte enge, frodige frugtplantager og enkle stenbyggede landsbyer. Fælles middag om aftenen.

3. dag – Pontomarin – Palais de Rei (25 km)
Terrænet bliver fladere, dog stadig bakket. Området er smukt og frodigt. Ruten fortsætter langs markveje og rolige landeveje gennem det frodige galiciske landskab til Palais de Rei. Palais de Rei er en lille landsby med omkring 2000 indbyggere, med en spændende historie. Fælles middag om aftenen.

4. dag – Palais de Rei – Arzúa (27 km)
Terrænet ligner det fra de sidste dages vandring, med et utal af historier, som du kan læse om undervejs. Dagens rute er ingen undtagelse. Fælles middag om aftenen.

5. dag – Arzúa – O Pedrouzo (20 km)
Den næstsidste etape er præget af en fantastisk stemning. I byen Pedrouzo som vi når sidst på eftermiddagen smages der på hele den franske camino! Vi prøver oste og vine fra de forskellige regioner caminoen går gennem. Vi prøver således vine fra Navarra, Rioja, Ribera del Duero, Bierzo og Rias Baixas i Galicien. En herlig måde at opleve en vigtig del af Caminoen på. Stedet omkring O Pedrouzo er kendt for sine hekse-traditioner og heksedyrkelse. En af ”renselsesmetoderne” er at drikke en såkaldt Queimada, som selvfølgelig skal prøves. Fælles middag om aftenen.

6. dag – O Pedrouzo – Santiago de Compostela (20 km)
Målet nås og det er tid til at udføre en række traditionelle pilgrimsritualer. Først skal du have dit endelige bevis på turen; det sidste stempel i dit pilgrimspas. Endestationen for pilgrimsruten, Santiago de Compestela, er et sandt overflødighedshorn af oplevelser, og er et af verdens vigtigste kulturelle centre. Byen emmer af charme og har et utal af hyggelige gader, hvor der er rig mulighed for at prøve de mange lokale specialiteter. Vi får en guidet rundvisning i katedralen. Omkring katedralen findes byens historiske centrum, der er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Efter rundvisningen i katedralen er der Tapassmagning.

7. dag – Santiago de Compostela og Finisterre
En rigtig pilgrimsvandrer afslutter sin rejse i Finisterre. Turen går i bus med engelsksproget guide fra Santiago til Finisterre om formiddagen og er tilbage i Santiago midt på eftermiddagen. På den smukke, barske og sagnomspundne kyst ”Costa de la Muerte” (dødens kyst), er skæret fyldt med skibsvrag og historier om legender, der blev fanget i den rå og naturlige skønhed. På kystens vestligste punkt findes Finisterre, verdens ende, som romerne kaldte stedet, da det var det vestligste punkt i den kendte verden på den tid. Stedet er for mange pilgrimme et symbolsk sted at afslutte sin pilgrimsvandring. Aftenen nydes i Santiago de Compostela. Fælles afslutningsmiddag.

8. dag – Hjemrejse
Efter morgenmaden er formiddagen på egen hånd, inden vi bliver hentet af vores bus og kører den korte tur til lufthavnen. Flyet afgår fra Santiago via Frankfurt og ankommer til Billund sidst på aftenen, hvorfra bussen vil køre det sidste stykke hjem.

For yderligere oplysninger kontakt Helle på kontoret på 86 88 18 17

Valuta: Euro

Bemærk: Ruten er flad, med enkelte mindre stigninger. Ingen steder vandres der langs stejle klippesider. Der benyttes kun gode og oftest brede stier.

 

Søg rejse

Kort

Rejsekalender

16/4Fødselsdagstur - Sørens Rejser 55 årFra 445,-
17/4SprogøFra 895,-
17/4Wellness i Polen 5 dageFra 3.395,-
19/4Porto Santo - Rejsen for krop & sjælFra 7.795,-
23/4REGAN VestFra 795,-

Kontakt os

Adresse:
Sørens Rejser A/S
Parallelvej 7
DK-8620 Kjellerup, Mandag-Torsdag 08.00-16.00 · Fredag 08.00-15.00
  • Rejsekatalog logo