Gæstebog - Sørens Rejser
Sørens Rejser

Gæstebog 2017


Anmeld din rejse Flere anmeldelser:


Dato: 10. august 2017
Navn: Lotte Laugesen
Rejsemål: Ærø

Hej Sørens Rejser

Tusind tak for en super kanon god tur til Ærø. En stor tak til Flemming Hørdum, vores chauffør, som altid er sød og rar at køre med. Flemming chauffør er altid glad og aldrig sur. Super servering i bussen med rundstykker og kaffe. Super god mad på Gelved Kro. Stor tak til vores søde og rare chauffør Søren Poder for god kørsel og sjove indslag i bussen på vej hjem fra Ærø. Det er altid en stor fornøjelse at rejse med Sørens Rejser, jeg glæder mig til Mandø turen med Sørens Rejser d. 3 sep.

Vh Lotte Laugesen

Dato: 17. juli 2017
Navn: Vera og Jens Kjær
Rejsemål: André Rieu - Koncert i Maastricht
Bedre sent end aldrig.
Fra den 13/7 til den 16/7 havde vi igen, igen en god tur med Sørens rejser - denne gang gik turen til Belgien hvor vi boede på et super hotel. Men ikke mindst gik turen til Holland hvor vi skulle opleve Andre Rieu live i hans hjemby Maastricht - og det var en uforglemmelig oplevelse - vi havde bare så gode pladser. Der skal lyde en stor tak til vores to chauffører og guider (som var de samme) (Jan og Kathrin)
Også en tak til alle vores medrejsene.

med venlig hilsen og på gensyn.
Vera og Jens-Randers
Tove og Niels - Bjerringbro

Dato: 12. juli 2017
Navn: Lotte Laugesen
Rejsemål: Skagen
Hej Sørens Rejser
Tusind tak for en super kanon god tur til Skagen med en super god og sød chauffør Flemming Hørdum. Der var super god mad på Bodilles Kro i Skagen og en super god guide i Skagen. Vi havde en dejlig tur med sandormen, stor ros til vores søde og rare chauffør Flemming Hørdum for en super dag og god kørsel. Jeg glæder mig til den næste tur med Sørens Rejser.

Dato: 17. maj 2017
Navn: Bente og Ellen
Rejsemål: Søren Stahl anbefaler
Tak for en fantastisk god tur til marskgården Kleager gård. Dejlig mad, dejlig vejr og ikke mindst en god og veloplagt chauffør :-)

Dato: 23. marts 2017
Navn: Holger Andersen
Rejsemål: Møltrup optagelseshjem
Hej Sørens Rejser.
Mange tak for en fin udflugt til Møltrup. Det var en fantastisk bustur med en god chauffør der valgte at vise os forskellige andre steder der ikke var beskrevet i turen, så vi fik bestemt noget for pengene. Flot.
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)