Busrejse til Charlie i Parken 2016 - 2 dage i København | Sorensrejser.dk
Sørens Rejser
Top Charlie 2015 i Parken

Charlie i Parken 2016

- Tag igen med Sørens Rejser til fantastisk fest i parken

Har du lyst til en sjov aften med god musik, mad og dans? - Så skal du med på Sørens Rejsers tur til Charlie i Parken. Her åbner TV2 Charlie endnu engang op for en stemningsfyldt aften på Danmarks største dansegulv. Glæd dig til en forrygende aften, hvor du kan opleve musik fra Kandis, Stig & Vennerne og mange flere.


Værterne Keld Heick og Anne Herdorf står traditionen tro klar til at åbne Danmarks største dansegulv, når TV 2 CHARLIE inviterer til storslået dansktopfest i Telia Parken i København. Kunsterne offentliggøres løbende, følg med på www.sorensrejser.dk.

Selvom rammerne er meget større i Parken, lykkes det med stort held, at genskabe Damhuskroen`s hyggelige atmosfære med rødternede duge, dæmpet belysning mad og vin i dette store rum. Det bliver en uforglemmelig aften med sang og dans til tonerne af den glade Dansktop musik, som vi alle kender så godt.

Fest, god stemning og fri vin, øl og vand til festen. Vi glæder os til Charlie i Parken 2016!

1.dag:
Vi kører over Fyn, med en lille pause, hvor vi nyder en god sandwich. Videre til hotellet i centrum, med tid til afslapning, inden bussen kører til Parken sidst på eftermiddagen.
Her venter en hyggelig aften med velkomstdrink, fri øl, vand og vin, aftenplatte, kaffe/te med kage og topunderholdning. Efter denne aften i Parken kører bussen tilbage til hotellet.

2. dag:
Morgenmad på hotellet. Billet til Netto bådende bliver udleveret så man selv kan bestemme hvornår man ønsker en kanalrundfart. Vi bor centralt i byen, så mulighederne er mange for at udforske byen, samt få en god frokost. Man kan gå til både Strøget og Nyhavn på 5 minutter. For dem der ønsker det, vil bussen køre en rundtur i byen og se nogle af byens seværdigheder. Kl 15.00 kører vi atter mod Jylland. Hjemturen går igen over Fyn, med en pause undervejs. Derfra til vores hjembyer, hjemkomst først på aftenen.

Interesseret i denne rejse?
Denne rejse er ikke med i vores udbud på nuværende tidspunkt.

Kontakt os, hvis i er en gruppe, der er interesseret i en tur som denne, på tlf: 8688 1817.


I prisen er inkluderet:
1 x Hotelovernatning
1 x Morgenmad
1 x Sandwich (1. dag)
1 x Billet til Top Charlie
1 x Aftenmenu inkl. kaffe & kage samt fri vin, øl & vand
Kanalrundfart
Byrundtur

Valuta:
Danske kr.
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)