Zillertal | Sørens Rejser.dk
Sørens Rejser
Østrig - Zillertal

Østrig - Zillertal

- Klassisk “Sommer i Tyrol”-stemning

En abosolut klassikker ved Sørens Rejser. Vi har 2 ture i 2017, en speciel sommmertur og den klassiske Almabtrieb. Her kan man lade alt hverdagsstress og jag blive på den danske side af grænsen og blive fortryllet af dette majestætiske alpelandskab. Sjælen bliver berørt i samme øjeblik man ser de første bjergtoppe. Vi lader udflugterne og billederne tale for sig selv. God rejse.

1. dag - Danmark - Midttyskland
Vi kører til grænsen, hvor vi holder en lille pause. Derefter fortsætter vi med passende pauser til vores overnatningshotel midt i Tyskland, hvor vi bliver indkvarteret og spiser aftensmad.

2. dag - Midttyskland - Zell am Ziller
Efter en god nats søvn og et godt morgenbord tager vi plads i bussen og fortsætter syd på gennem Bayern forbi Tegernsee og Achensee. Sidst på eftermiddagen er vi fremme i Zell am Ziller, hvor vi bliver indkvarteret på Hotel Englhof.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Hintertux
En dejlig tur gennem Zillerdalen, hvor vi passerer den kendte vinter sports by Mayrhofen. Lige efter Mayrhofen går turen op til Tuxeralperne. Vores mål er Hintertux, hvor vejen simpelthen ender. Her bliver der et længere ophold, hvor man kan spadsere en tur eller tage med svævebanen op på toppen af Hintertux. Midt på eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet.

Krimmler Vandfaldet og Kitzbühel Alperne
Først besøger vi Krimmler vandfaldet, som i 3 store fald styrter de 380 meter ned. Der bliver mulighed for en dejlig gåtur hen til vandfaldet. Vi fortsætter rundt om Kitzbühel Alperne, over Pass Thurn og forbi byen Kitzbühl. Videre til Rattenberg, som er kendt for sine krystalsliberier. Der gøres et ophold i byen, inden vi kører tilbage til vores hotel.

Fridag eller Rosen Alm (På Juni / Juli turen)
Fridag så man kan udforske vores hyggelige by, de der har lyst kan tage med rejselederen i svævebanen op på Rosel Alm, her er der mulighed for at spadserer en tur i de fantastiske omgivelser. Frokosten kan nydes med en fantastisk udsigt til alpetoppene og Zillertal.

Almabtrieb i Zell im Zillertal (På september turen)
Her opleves den årlige ”almfest” i en af byerne i Zillertal. Her drives køerne ned fra bjergene. Udover at se køerne pyntet med blomster mv., afholdes en byfest med tyroler musik samt et mindre marked. En god dag med mange traditionelle oplevelser.

Innsbruck – Gramai Alm
Innsbruck har kun 130.000 indbyggere, med sin skønne beliggenhed mellem sneklædte alpetinder charmerer Innsbruck allerede ved første blik. Floden Inn løber roligt gennem centrum omgivet af flotte bygningsværker. Vi går en lille tur med rejselederen, herefter tid på egen hånd. Vi fortsætter til Achensee som er den højeste beliggende sø i alperne, søen er 9. km lang og 1. km bred. Vi fortsætter ind i bjergene bag ved Pertisau til Gramai Alm, her er en enestående natur og luft, som man ikke finder andre steder. Vi holder en pause i de skønne omgivelser. Her kan man også besøge alpehytten fra 1600 tallet, hvor de laver brød, ost og lufttørret skinke som i gamle dage.

7. dag - Zell am Ziller - Midttyskland
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Midttyskland.

8. dag - Midttyskland - Danmark
Efter morgenmaden fortsætter vi nord over med en pause ved grænsen, før vi fortsætter til vores hjembyer. Hjemkomst først på aftenen.
Afrejse/hjemkomst:
24/06 - 01/07 2017 8 dage
18/09 - 25/09 2017 8 dage Udsolgt
 
Pris for 24/06 - 01/07: kr.  5.975,-
Tillæg for enketvær.: kr.  695,-
 
Pris for 18/09 - 25/09: kr.  5.775,-
Tillæg for enketvær.: kr.  695,-

I prisen er inkluderet:
7 x Hotelovernatninger
7 x Morgenmad
7 x Aftensmad
Udflugter ifølge programmet
Entré: Krimmlervandfaldet
Entré: Svævebane til Rosen Alm (Kun på turen d. 24/06)
Entré: Almabtrieb (Kun på turen d. 18/09)

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45
Tranedans i Sverige

23/9
9 dage

30/9
2 dage

30/9
2 dage

16/10
4 dage
Ferierejser

Prag
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)