Sørens Fest 2018 | Sørens Rejser.dk
Sørens Rejser
Sørens Fest 2018

Sørens Fest 2018

- Festen fortsætter

Holdet bag Sørens Rejser er igen klar til Sørens Fest 2018. Traditionen tro skal turen naturligvis indeholde hygge, samvær, udflugter, en lille smule afslapning, sang,musik og dans. I 2018 går turen igen til det 4-sjernede Maritim Strand Hotel Travemünde ved det uovertrufne Lübecker Bucht.

Der er plads til alle livets glæder på hotellet og i badebyen Travemünde. Her er gode muligheder for afslapning, enten ved poolen eller i baren – eller gå en tur i den charmerende by. Her er hyggelige caféer, restauranter og butikker, hvor man kan nyde en kop kaffe, et glas vin eller en god frokost. Man må heller ikke gå glip af en slentretur langs strandpromenaden. Travemünde har det hele.

I hver bus vil der blive udtrukket 2 vindere af et ekstraordinært luksus dobbeltværelse med havudsigt i panorama stil. inkl. 1 flaske champagne ved ankomst.

1. dag: Festen starter
Efter endt opsamling kører busserne sydpå, vi starter turen med at besøge Holbøl Landbo Hjem ved Kruså, hvor vi alle samles til en god brunch. Turen går videre mod Travemünde, hvor vi tjekker ind på hotellet midt på eftermiddagen.

Resten af eftermiddagen er på egen hånd, og der er mulighed for at benytte hotellets faciliteter som f.eks poolen eller sætte sig og nyde en kop kaffe i en af hotellets barer. Maritim Strand Hotel Travemünde har meget at byde på, og ligger centralt i gåafstand til strand og by. Til aften mødes vi i den store restaurant, hvor der bliver serveret en 3 retters menu m. kaffe. (drikkevarer for egen regning)

2. dag: Sejltur til Lübeck.
Morgenbuffet på hotellet. Efterfølgende ligger vores båd klar nedenfor hotellet til at tage os med på sejltur til Lübeck. Undervejs på turen oplever vi de store færger helt tæt på, når vi passere Scandinavia Kai, som er en af de største færgehavne i Europa, videre igennem Trave kanalen og til det historiske Lübeck. Når vi kommer i land holder vores busser klar til at køre os retur til Travemünde, hvor vi stopper i byen, så man har mulighed for frokost på en af de mange restauranter og caféer. Vælger man at blive i Travemünde kan det anbefales at slentre en tur ind til byen og nyde en god frokost. Se promenaden langs vandet, eller blot slappe af på hotellet og nyde alle faciliteterne.

Festaften: Kl. 19:00 slår vi dørene op til Sall Maritim hvor personalet står klar med buffet indeholdende kolde, varme og lune retter. Vores egen medbragte spillemand spiller efterfølgende op til dans resten af aftenen. Igen i år er der naturligvis ”All Inklusive” drikkevarer fra 19:00 til 23:00.

3. dag: Hjemrejse
Morgenbuffet på hotellet, herefter pakker vi busserne og kører gennem det Holstenske Schweiz, Idyllisk og charmerende landevejskørsel i naturskønne omgivelser. Stop ved grænsen for indkøb og frokost. Vi forventer at være hjemme sidst på eftermiddagen.
Afrejse/hjemkomst:
06/04 - 08/04 2018 3 dage Udsolgt
 
Pris for 3 dage: kr.  2.995,-
Tillæg for enketvær.: kr.  425,-

I prisen er inkluderet:
2 x Hotelovernatning
2 x Morgenmad
1 x Sejltur
1 x Brunch
1 x 3 retters aftensmad. m. kaffe - fredag
1 x Festmiddag inkl aftenskaffe og med levende musik fra Danmark
1 x Drikke ad libitum 19:00–23:00 lørdag
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Opsamlingsrute
Viborg V/ Hovedindgang til Tinghallen 06.50
Kjellerup Parallelvej 7 07.20
Silkeborg Søtorvet V/ Shell 07.40
Randers P.pladsen ved Randershallen 06.30
Århus Musikhuset 07.30
Viby Viby Torv 07.40
Skanderborg Banegården 08.00
Horsens Q8 Tanken i Lund 08.20
Vejle DTC 08.40
Kolding Langtidsparkeing V/ Scandic 09.00
     
Berlin

27/3
2 dage

29/3
5 dage

29/3
3 dage

12/4
5 dage

16/4
2 dage
Ferierejser

Prag
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)