Berlin med bus og dansktalende rejseleder | Sorensrejser.dk
Sørens Rejser
Berlin

Berlin

- Moderne storby med dramatisk historie

Berlins driftige atmosfære og dens teatre og opera er kendt verden over. Man fornemmer tydeligt byens dramatiske historie fra 30-års krigen til 2. Verdenskrig over den kolde krig, og til murens fald. Berlin er i dag et af Europas mest besøgte turistmål og har et utal af seværdigheder, historiske­ steder, spændende museer, skønne bygningsværker og mange rekreative områder samt et fascinerende aften- og natteliv. Berlin er Europas kulturhovedstad nr. 1. Brandenburger Tor er et naturligt udgangspunkt for en spadseretur på den berømte gade »Unter den Linden«. De historiske bygninger, der under krigen blev jævnet med jorden, er i vid udstrækning blevet genopbygget – og gerne omfortolket. Berlinerne værner om deres historie, og byder os velkommen til deres utrolige rigdom af betydningsfulde seværdigheder og historier.

1. dag – Udrejse til Berlin
Med passende pauser undervejs køres øst om Hamburg til Berlin, hvor vi indkvarteres på vores hotel ved Kurfürstendamm, sidst på eftermiddagen. Aftensmaden på ankomstdagen forgår lige ved hotellet.

UDFLUGTER & OPLEVELSER

Byrundtur i Berlin
På en byrundtur passér vi og ser fra bussen mange af storbyens historiske og kulturelle seværdigheder, så som Kurfürstendamm, Unter den Linden, Gendarmenmarkt og Potsdammer Platz samt Rigsdagsbygningen. Vi fortsætter til mange af Berlins berømte vartegn, bl.a. Sejrssøjlen, Charlottenburg, Fælles Nordiske Ambassadebygning og ikke mindst Checkpoint Charlie med resterne af Berlinmuren. Der bliver pauser i løbet af turen, og desuden tid på egen hånd, til at nyde bylivet efterfølgende.

Sejltur på Spree og Berlin efter eget ønske
En sejltur på Floden Spree er den perfekte måde at få et indblik i Berlins mange berømte attraktioner og forskellige arkitektur. Flere af disse har vi set fra bussen, men nu får vi straks andet syn fra ”sø-siden”. Den 1 time lange sightseeing-tur vil føre os forbi Reichstag (den tyske rigsdag), igennem det nye Regierungsviertel (regeringskvarteret), og hele vejen til Haus der Kulturen der Welt (verdenskulturenes hus). Efter sejlturen vil der være mulighed at opleve Berlins mange muligheder og seværdigheder, på egen hånd. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med at vejlede omkring mange af de tilbud Berlin byder på. Dyk fx ned i undergrunden og prøv deres U-Bahn, eller tag op i højden i det berømte TV-tårn. Mulighederne er uanede i denne storby. Vi har bestilt aftensmad ude i byen, så vi kan opleve Berlin om aftenen, og samtidig kombinere det med en aftentur og se Berlin med lys på.

Potsdam og Sanssouci (på afgangen 2. juli)
På 5-dages turen skal vi en tur til Potsdam og Sanssouci. Indflyd­elsesrige kurfyrster, kejsere og verdens store allierede ledere har skrevet verdenshistorie i den brandenburgske hovedstad. Vi kører til messecentrum, Grünewald og tager fotopause ved Glienicker Brücke, hvor agentudvekslingerne fandt sted under Den Kolde Krig. Byrundtur med stop ved Kejserens Neue Palais og ved Frederik d. Stores Sanssouci, der tåler sammenligning med haverne omkring Versailles. Vi tager en rundtur i haverne omkring slottet.

4./5. dag - Hjemrejse
Først på formiddagen forlader vi Berlin, og turen går igen mod Danmark. Forventet hjemkomst midt på aftenen.

Vidste du at:
• Berlin er arealmæssigt hele 9 gange større end Paris.

• I Berlin ligger KaDeWe, som med sine 60.000 m2 er Europas største varehus.

• Berlin har hele 1700 broer.
Afrejse/hjemkomst:
25/05 - 28/05 2017 4 dage
02/07 - 06/07 2017 5 dage
18/09 - 21/09 2017 4 dage Ring
 
Pris for 4 dage: kr.  3.550,-
Tillæg for enketvær.: kr.  595,-
 
Pris for 5 dage: kr.  4.295,-
Tillæg for enketvær.: kr.  795,-

I prisen er inkluderet:
4-dagsture:
3 x Hotelovernatninger
3 x Morgenmad
3 x Aftensmad
Byrundtur i Berlin
Sejltur på Spree
Udflugter ifølge programmet

5-dagsturen:
4 x Hotelovernatninger
4 x Morgenmad
4 x Aftensmad
Byrundtur i Berlin
Sejltur på Spree
Udflugt til Potsdam
Udflugter ifølge programmet

Valuta:
Euro
Udflugt til Rigsdagsbygningen
Opsamlingsrute 2
Mødetid: 10 min. før afgang
Kjellerup Parallelvej 7 06.00
Silkeborg Shell, Søtorvet 06.20
Randers P-pladsen ved Randershallen 05.30
Århus Musikhuset 06.10
Viby P-plads ved Torv/Kirken 06.20
Skanderborg Banegården 06.45
Horsens Q8 Tanken i Lund 07.00
Vejle DTC Torvet 07.20
Kolding Langtidsparkering V/ Scandic 07.40
Rødekro Frakørsel 70 V/ Shell 08.20
Padborg Lejrvejen V/ OK tanken 08.45
Harzen

23/9
9 dage

30/9
2 dage

30/9
2 dage

16/10
4 dage
Ferierejser

Rhinen
Sørens Rejser

Tip en ven

Til
Navn:
E-mail:

Fra
Navn:
E-mail:
Besked (valgfri)